8.5. - Kuky porodila :) , zkrátka o novinkách :)

08.05.2013 13:17

Tak píšu skvělou novinku - mě se teda velmi ulevilo :) . Kuky nám dnes brzy ráno porodila 7 stejně silných miminek . Odhadem (upozorňuji - zatím je to opravdu odhadem) je to 5 slečen a 2 chlapci - nejspíš nám chtěla Kuky udělat radost :) . Přesný počet pohlaví budu znát cca do týdne - nyní je to stejně jako u Lily, někteří si cpou ocásek mezi nohy, jiní tam mají ještě zbytky pupeční šňůry a přecejen jim nechci ublížit, tak prosím vyčkejte :) . 100% není žádný albínek, všichni vypadají, že jdou do tmava :) , barva by měla být vidět do 14ti dnů a konečný počet miminek by v té době už měl být také téměř 100%.  Zájemci se tedy mohou hlásit a tentokrát jak o chlapečky, tak i o holčičky :) . 

Abych nemluvila jen o Kuky - Lilyini prcci dnes slaví 4. týden , do 7 - 14ti dnů už by na nás měli začít koukat :) . Všichni zbožňují masíčko a už jim rostou krásné tesáčky. Mezi zájemci máme 2 s možnou alergií - pokud se alergie u obou vyvrátí, miminka jsou zamluvena všechna, pokud se u někoho projeví, může se uvolnit albínek nebo šampaň, popř. oba .

Další informací je, že jsem se rozhodla pomoci jedné slečně z Bratislavy a od příštího měsíce zde budem mít na dlouhé 4 měsíce společnost ve formě dalšího freťáčka, už se na něj moc těšíme - hlavně holky, Lily bude čerstvě "odmiminkovaná", myslím, že se ho ráda ujme a seznámí ho se zdejšími mravy ;) :)

Návštěvy s prohlídkou dospěláků a Lilyiných miminek jsou stále možné ( i pro lidi, kteří nemají o miminka zájem a jsou třeba jen zvědaví nebo přemýšlí o šelmičce do budoucna :) ), miminka už si můžete i pochovat, maximálně Vás požádám o použití dezinfekce..ke Kuky budeme zatím koukat pouze přes klec :)